OPSKRIFT

Oksekød- og svampe lasagne med mozzarella, parmesan

Oksekød- og svampelasagne med mozzarella- og parmesanlåg
Tid
65 min
Ingredienser
9 genstande
Antal personer
6 x

INGREDIENSER

  • 1 glas DOLMIO® Tomatsauce til Lasagne
  • 1 glas DOLMIO® Béchamelsauce til Lasagne
  • 250 g champignon, i skiver
  • 25 g tørrede brødkrummer
  • 25 g fintrevet parmesan
  • 50 g fintrevet mozzarellaost
  • 6-8 lasagneplader (ca. 100g)
  • 500 g magert, hakket oksekød
  • 1 løg, finthakket
PRODUCTS USED

Dolmio Lasagne Creamy 470g

TILBEREDNINGSINSTRUKTIONER

  1. 1.
    Forvarm ovnen til 190 °C / varmluftovn 170 °C. Opvarm en stor gryde og tilsæt kødet en håndfuld ad gangen, over høj varme indtil det er brunet – omkring 3-4 minutter. Tilsæt løg og champignons og lad det koge videre i 3-4 minutter. Tilsæt DOLMIO® tomat.
  2. 2.
    Hæld halvdelen af blandingen i et stort ildfast fad, ca. 26 cm x 20 cm. Fordel 3 lasagne plader ovenpå, fordel herefter halvdelen af DOLMIO® Béchamelsauce til Lasagne over dem. Gentag lagene en gang til. Bland mozzarella, parmesan og brødkrummer.
  3. 3.
    Bag i 30-35 minutter, indtil den er færdig og gyldenbrun. Lad den stå et par minutter og server den så med friske salatblade.

Flere opskrifter som denne

Kind Graphic Divider-svg