OPSKRIFT
Oksekød- og svampe lasagne med mozzarella, parmesan

Tid
65 min
Ingredienser
9 genstande
Antal personer
6 x
Oksekød- og svampelasagne med mozzarella- og parmesanlåg
INGREDIENSER
- 1 glas DOLMIO® Tomatsauce til Lasagne
- 1 glas DOLMIO® Béchamelsauce til Lasagne
- 250 g champignon, i skiver
- 25 g tørrede brødkrummer
- 25 g fintrevet parmesan
- 50 g fintrevet mozzarellaost
- 6-8 lasagneplader (ca. 100g)
- 500 g magert, hakket oksekød
- 1 løg, finthakket
TILBEREDNINGSINSTRUKTIONER
-
1. Forvarm ovnen til 190 °C / varmluftovn 170 °C. Opvarm en stor gryde og tilsæt kødet en håndfuld ad gangen, over høj varme indtil det er brunet – omkring 3-4 minutter. Tilsæt løg og champignons og lad det koge videre i 3-4 minutter. Tilsæt DOLMIO® tomat.
-
2. Hæld halvdelen af blandingen i et stort ildfast fad, ca. 26 cm x 20 cm. Fordel 3 lasagne plader ovenpå, fordel herefter halvdelen af DOLMIO® Béchamelsauce til Lasagne over dem. Gentag lagene en gang til. Bland mozzarella, parmesan og brødkrummer.
-
3. Bag i 30-35 minutter, indtil den er færdig og gyldenbrun. Lad den stå et par minutter og server den så med friske salatblade.