OPSKRIFT
Lette og fyldte, bagte peberfrugter

Tid
55 min
Ingredienser
8 genstande
Antal personer
4 x
Lette og fyldte, bagte peberfrugter
INGREDIENSER
- 1 glas DOLMIO® Classico Bolognese sauce
- 1 gulerod, revet
- 1 squash, revet
- 1 fed hvidløg, knust
- Grøn salat
- 300 g magert, hakket oksekød
- 4 snackpebre, halverede og udkernede
- 4 forårsløg, i tynde skiver
TILBEREDNINGSINSTRUKTIONER
-
1. Forvarm ovnen til 190 °C / varmluftovn 170 °C. Opvarm en stor gryde og tilsæt kødet en håndfuld ad gangen, over høj varme indtil brunet. Tilsæt hvidløg, squash og gulerod. Hæld Dolmio® Classico i.
-
2. Varm det op og lad det simre, under omrøring, i 10 minutter.
-
3. Læg de halve peberfrugter i et ovnfast fad med de skårede sider op. Fordel kødblandingen i dem, dæk dem med folie og bag dem i 25 minutter.
-
4. Server 2 halve pebre pr person. Top dem med forårsløg og server dem med rigeligt grøn salat.