OPSKRIFT

Lette og fyldte, bagte peberfrugter

Lette og fyldte, bagte peberfrugter
Tid
55 min
Ingredienser
8 genstande
Antal personer
4 x

INGREDIENSER

  • 1 glas DOLMIO® Classico Bolognese sauce
  • 1 gulerod, revet
  • 1 squash, revet
  • 1 fed hvidløg, knust
  • Grøn salat
  • 300 g magert, hakket oksekød
  • 4 snackpebre, halverede og udkernede
  • 4 forårsløg, i tynde skiver
PRODUCTS USED

Dolmio Bolognese Original 500g

TILBEREDNINGSINSTRUKTIONER

  1. 1.
    Forvarm ovnen til 190 °C / varmluftovn 170 °C. Opvarm en stor gryde og tilsæt kødet en håndfuld ad gangen, over høj varme indtil brunet. Tilsæt hvidløg, squash og gulerod. Hæld Dolmio® Classico i.
  2. 2.
    Varm det op og lad det simre, under omrøring, i 10 minutter.
  3. 3.
    Læg de halve peberfrugter i et ovnfast fad med de skårede sider op. Fordel kødblandingen i dem, dæk dem med folie og bag dem i 25 minutter.
  4. 4.
    Server 2 halve pebre pr person. Top dem med forårsløg og server dem med rigeligt grøn salat.

Flere opskrifter som denne

Kind Graphic Divider-svg