OPSKRIFT
Krydret tomatoksekød med nudler
Tid
25 min
Ingredienser
9 genstande
Antal personer
4 x
Krydret tomatoksekød med nudler
INGREDIENSER
- 1 glas DOLMIO® Hvidløg
- 1 bundt forårsløg i tynde skiver
- 200 g tørrede fine ægnudler
- Frisk koriander, til pynt (valgfrit)
- 1 stor gulerod, skåret I tændstiksstrimler
- 300 g magert oksekød, i strimler
- 100 g sukkerærter, halverede
- 1 rød og en gul peberfrugt, udkernet og skåret i tynde strimler
- 1 spsk vegetabilsk olie
TILBEREDNINGSINSTRUKTIONER
-
1. Læg ægnudlerne i blød i kogende vand i 6-8 minutter, eller efter pakkens anvisning.
-
2. I mens varmes olien op i en wok eller en stor non-stick pande og oksestrimlerne lynsteges i 3-4 minutter til de er brunede. Tilsæt alle grøntsagerne og lad det koge i 3-4 minutter under konstant omrøring.
-
3. Hæld Dolmio® Intens Hvidløg pastasauce i og varm det til det simrer. Sænk varmen og lad det småkoge i 2 minutter.
-
4. Hæld vandet fra nudlerne og fordel dem i 4 varme skåle eller tallerkener. Hæld oksekød og grøntsagsblandingen på og top med frisk koriander.