OPSKRIFT

Mexicansk Tortilla Lasagne

Mexicansk Tortilla Lasagne
Tid
60 min
Ingredienser
10 genstande
Antal personer
6 x

INGREDIENSER

  • 1 glas DOLMIO® Tomatsauce til lasagne
  • 1 glas DOLMIO® Béchamelsauce til lasagne
  • 400 g røde kidneybønner på dåse uden salt og sukker, skyllede og afdryppede
  • 25 g cheddarost, revet
  • 400 g magert, hakket oksekød
  • 1 løg, hakket fint
  • 1 rød eller grøn chili, udkernet og finthakket
  • Salat (finthakkede tomater, agurk, rødløg og koriander)
  • 1 lille rød eller grøn peberfrugt, udkernet og skåret i mindre stykker
  • 4 bløde meltortillas
PRODUCTS USED

Dolmio Lasagne Creamy 470g

TILBEREDNINGSINSTRUKTIONER

  1. 1.
    Forvarm ovnen til 190°C / varmluftovn 170°C. Opvarm en stor gryde og tilsæt kødet, en håndfuld ad gangen, over høj varme indtil det er brunet – omkring 3-4 minutter. Tilsæt løg, peberfrugt og chili og lad det koge videre i 2-3 minutter.
  2. 2.
    Hæld kidneybønnerne og DOLMIO® Tomatsauce til Lasagne i, rør og lad det koge og fjern det herefter fra varmen.
  3. 3.
    Læg en tortilla i bunden af en 20cm springform eller bageform, fordel herefter det kvarte af den hakkede kødblanding i. Top med endnu en tortilla og fordel det kvarte af en DOLMIO® Béchamelsauce til lasagne jævnt på overfladen.
  4. 4.
    Bag i 30-35 minutter, indtil den er færdigbagt og gyldenbrun. Lad den stå i et par minutter og server den med en forfriskende salat af peberfrugt, tomater, koriander og rødløg med et skvæt lime.

Flere opskrifter som denne

Kind Graphic Divider-svg