OPSKRIFT
Mexicansk Tortilla Lasagne

Tid
60 min
Ingredienser
10 genstande
Antal personer
6 x
Mexicansk Tortilla Lasagne
INGREDIENSER
- 1 glas DOLMIO® Tomatsauce til lasagne
- 1 glas DOLMIO® Béchamelsauce til lasagne
- 400 g røde kidneybønner på dåse uden salt og sukker, skyllede og afdryppede
- 25 g cheddarost, revet
- 400 g magert, hakket oksekød
- 1 løg, hakket fint
- 1 rød eller grøn chili, udkernet og finthakket
- Salat (finthakkede tomater, agurk, rødløg og koriander)
- 1 lille rød eller grøn peberfrugt, udkernet og skåret i mindre stykker
- 4 bløde meltortillas
TILBEREDNINGSINSTRUKTIONER
-
1. Forvarm ovnen til 190°C / varmluftovn 170°C. Opvarm en stor gryde og tilsæt kødet, en håndfuld ad gangen, over høj varme indtil det er brunet – omkring 3-4 minutter. Tilsæt løg, peberfrugt og chili og lad det koge videre i 2-3 minutter.
-
2. Hæld kidneybønnerne og DOLMIO® Tomatsauce til Lasagne i, rør og lad det koge og fjern det herefter fra varmen.
-
3. Læg en tortilla i bunden af en 20cm springform eller bageform, fordel herefter det kvarte af den hakkede kødblanding i. Top med endnu en tortilla og fordel det kvarte af en DOLMIO® Béchamelsauce til lasagne jævnt på overfladen.
-
4. Bag i 30-35 minutter, indtil den er færdigbagt og gyldenbrun. Lad den stå i et par minutter og server den med en forfriskende salat af peberfrugt, tomater, koriander og rødløg med et skvæt lime.