Sauce_Pasta Dolmio page
OM OS

Vores historie

Kind Graphic Divider-svg

Siden 1986 har vi lavet lækre produkter, som værdsættes og deles med familien og vennerne omkring middagsbordet.

extra-uk-brand-shapeB_0-svg

Vores historie

Hos DOLMIO® har vi en passion for mad!
Siden 1986 har vi lavet lækre produkter, som værdsættes og deles med familien og vennerne omkring middagsbordet. Vi bruger kun ingredienser af den bedste kvalitet til vores produkter, så I kan nyde den gode smag.

Vi er kommet langt siden vores start i begyndelsen af 1980’erne. Dengang blev pasta, der indeholder meget lidt fedt og er en god kilde til kulhydrater, virkelig populært i England.

I 1985 i Australien testlancerede Masterfoods Alora Spaghetti Bolognese-sovs i et 500 g genlukkeligt glas. Derefter blev Alora lanceret i Skotland, hvor det blev et hit med det samme. Efter at have skiftet navn til DOLMIO® fik brandet stor succes i England og Skotland, og det gjorde, at brandet blev rullet ud i resten af verden. For første gang var Spaghetti Bolognese nemt at lave!

DOLMIO® tog en familiefavorit og gjorde den lettere at lave, så hele familien kan samles og bare nyde det at spise sammen.

Selvom vores brand er vokset og har spredt sig til mange lande, er der én ting, der ikke har ændret sig. Nemlig det, der ligger vores hjerte nærmest – lækker italiensk mad hele familien kan dele og nyde sammen.

Hvem er vi?

DOLMIO® samler millioner af familier i hele verden og giver dem en god mulighed for at nyde en dejlig stund sammen, fuld af gode samtaler og latter.