OPSKRIFT
Efterårsbolognese

Tid
30 min
Ingredienser
6 genstande
Antal personer
4 x
Efterårsbolognese
INGREDIENSER
- 1 glas DOLMIO® Classico bolognese sauce
- 500 g hakket oksekød
- 100 g fine grønne bønner, ordnede og skåret i mindre stykker
- 1 stor gulerod, skåret i små tern
- 300 g spaghetti
- 300 g kålrabi, skrællet og skåret i små tern
TILBEREDNINGSINSTRUKTIONER
-
1. Opvarm en stor gryde og tilsæt kødet en håndfuld ad gangen, over høj varme indtil det er brunet. Tilsæt gulerod, kålrabi og grønne bønner og lad det koge under omrøring i 3-4 minutter.
-
2. Hæld DOLMIO® Classico pastasauce i og varm det indtil det simrer. Sænk varmen og lad det koge stille og roligt i 20 minutter, rør af og til.
-
3. I mens, koges spaghetti i 10-12 minutter, efter pakkens anvisning. Lad det dryppe af og server det på 4 varme tallerkener og top med bolognesen.